Het meest uitgebreide aanbod van microdosing producten

  truffles

  Europa’s nummer 1 microdosing webshop

  Winkel met een missie
  Wij zijn officieel partner van het educatie-, community- en onderzoek platform Microdosing Institute | Microdosing.nl waar je terecht kunt voor: Zelf microdoseren onder begeleiding, coaching, online cursussen, workshops en een community van 10.000+ ervaren microdosers.

  Microdosing Insitute

  Kies vandaag nog voor persoonlijke groei en mentaal welbevinden!

  Verzending naar de meeste landen binnen de EU. Voor meer informatie check onze Veel gestelde vragen pagina.

  BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING. Op verzoek van De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt consumenten om het product ‘Open up' Bobinsana + Caapi Vine (20 ml)] NIET te gebruiken. ‘Open Up’ is een kruidenpreraat dat als hoofdbestanddelen caapi en bobinsana bevat. Het was verkrijgbaar via de website www.microdose.nl.  ‘Open up’ bevat de stoffen harmine, harmaline en tetrahydroharmine. ‘Open up’ kan al bij eenmalig gebruik volgens de dosering die staat vermeld op het etiket leiden tot schadelijke effecten op het centrale zenuwstelsel, wat kan leiden tot pupilverwijding, speekselvorming of een lage bloeddruk. Bij hogere doseringen kunnen misselijkheid en braken voorkomen, maar ook ernstigere effecten, zoals hallucinaties, coördinatiestoornissen, slecht zicht en verlammingen. ‘Open up’ kan in combinatie met geneesmiddelen, kruidenpreparaten of andere producten die remmers van het enzym monoamine-oxidase (MAO) bevatten mogelijk tot schadelijke interacties leiden.

  Consumenten die ‘Open up’ hebben gebruikt wordt aangeraden dit op aanraden van De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit niet meer te gebruiken. Als u klachten ervaart, neem dan contact met uw huisarts. 

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.