Filteren

Microdosing XP truffels

Microdosing XP truffels zijn onze nummer één bestseller. Bestel hier de originele verse en legale psilocybine bevattende magic truffel uit Nederland. Dit zijn kant-en-klare, +-1 gram vacuüm verpakte magic truffels (latijnse naam: Psilocybe Mexicana). Let op gewicht per portie kan iets afwijken!

Bewaar uw verse Microdosing XP truffels in de koelkast! Houdbaarheid+- 8 weken. Microdosing XP truffels blijven tijdens verzending 8 tot 10 dagen houdbaar buiten de koeling.

EU landen: Truffles zijn legaal in Nederland en kunnen daarom verstuurd worden naar alle EU landen onder de Mutual Recognition of Goods Principle van de Europese Commissie.

Met deze handige verpakking is microdoseren heel eenvoudig: een microdosis is tussen 0,5 gram en 2 gram. Wij bieden alleen de originele Microdosing XP truffels aan, ontwikkeld door de allereerste producent van paddenstoelen en truffels in Nederland: Freshmushrooms LTD.

100% biologische Microdosing XP truffels bestellen? Bestel nu jouw kant en klare, per +-1 gram vacuüm verpakte magic truffels. Let op, het gewicht kan per portie iets verschillen. Deze handige verpakking maakt microdoseren wel heel makkelijk. Wij bieden alleen de originele biologische microdosing XP truffels aan die zijn ontwikkeld door oudste Truffelskwekerij van Nederland: Freshmushrooms.LTD

 • De XP strips zijn per 3 porties vacuum verpakt.
 • De vacuum lijn zit in het midden van de 3 bij 3 porties. Gebruik dus eerst de ene 3 porties, en dan de andere 3 porties.
 • Knip zo dicht mogelijk bij het portie om lucht blootstelling bij de andere porties te voorkomen, of snijd het portie vanaf de bovenkant met een scherp mesje open.
 • 6 x +-1 gram kant-en-klare verse Microdosing XP Truffels
 • XP verwijst met deze truffels naar de belangrijkste aspecten van een microdoseringsreis: eXPlore, eXPerience en eXPand your perspective.

Hoe houd je de truffels vers?

 • Bewaar je verse Microdosing XP truffels altijd in de koelkast! 4-6*graden
 • Ongeopend zijn de verse truffels 8 weken houdbaar. (zie verpakking)
 • Eenmaal geopend of blootgesteld aan zuurstof, consumeer de truffels binnen 4-6 dagen. 

Hoe te doseren?

Een microdosis is ongeveer 0,5 tot 2 gram Microdosing XP Truffels (Latijnse naam: Psilocybe Mini Mexicana).

Als je nog geen ervaring hebt, begin je je microdose-experiment met 0,5 portie (0,5 gram) in de ochtend. Eet ze gewoon op, of meng ze met een kleine hoeveelheid voedsel (bijv. yoghurt, pindakaas). Je kunt er ook thee van zetten: vermaal de truffels, doe ze in een theefilter en laat 15 minuten trekken in heet water, daarna opdrinken.

Besteed tijd en aandacht aan het vinden van de dosis die voor jou het beste werkt. Je ideale dosis wordt ook wel de 'sweet spot' genoemd. Als vuistregel geldt: je moet normaal kunnen functioneren tijdens je dagelijkse activiteiten en sociale interacties op een microdoseringsdag. Je zou GEEN last mogen hebben van visuele stoornissen, uitputting, afleiding, duizeligheid of agitatie. Een misvatting is dat je niets voelt van een microdosis; als je je 'sweet spot' hebt gevonden, zul je een merkbaar effect (een verbetering) ervaren, maar niet te sterk.

Wat is het beste protocol?

Optie 1: Het Fadiman protocol is een goede basis voor een eerste cyclus. Dit is een 3-daags schema: 1 dag op, 2 dagen af, dat je gedurende 4 tot 10 weken volgt. Het wordt aangeraden om 2 tot 4 weken te pauzeren voordat je met een nieuwe cyclus begint.

Optie 2: Het Microdosing Institute protocol. Dit is een 2-daags schema: 1 dag op, 1 dag af, dat je gedurende 4 tot 10 weken volgt. Het wordt aangeraden om 2 tot 4 weken te pauzeren voordat je met een nieuwe cyclus begint.

Let op: welk protocol je ook kiest, om fysieke en psychologische tolerantie te voorkomen moet er altijd minstens 1 dag tussen je microdosering dagen zitten.

Probeer het een maand om uit te vinden of je er baat bij hebt. Als dit het geval is, kun je je microdoseringstraject voortzetten.

Meer informatie

Veel meer educatie, informatie, onderzoeksprojecten EN een community van duizenden microdosers is vrij toegankelijk via Microdosinginstitute.com of Microdosing.nl.

Instagram: @microdosinginstitute en @microdose.nl

Microdoseren onder begeleiding

Het team van Microdosing Institute is gespecialiseerd in microdosing consulting en coaching (via Zoom of Skype). Wat je motivatie voor microdosing ook is, de coaches helpen je bij het uitstippelen van je persoonlijke dosering en protocol, het integreren van microdosing in je dagelijks leven, het bijhouden van je resultaten en het optioneel combineren met andere (therapeutische of welzijnsbevorderende) methoden. Daarnaast bieden ze professionele ondersteuning en begeleiding tijdens je volgende stappen op het pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Belangrijk! Niet gebruiken bij…

 • Als je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft, rouwt of je je lichamelijk onwel/ziek voelt.
 • Bij psychiatrische problemen zoals: ernstige angststoornissen, schizofrenie, paranoia, bipolaire stoornis, psychose of suïcidaliteit.
 • Niet gebruiken in combinatie met: SSRI's en andere antidepressiva, tramadol, lithium.

Legaliteit

Truffels bevatten psilocybine, een psychoactieve stof die op lijst I staat, maar bij wijze van uitzondering zijn Microdosing XP Truffels in Nederland volledig legaal om te produceren, te verhandelen, te bezitten en therapeutisch te gebruiken. De meeste landen passen geen wettelijke bestraffing toe rondom dit biologische product, maar we raden je aan om de lokale wetgeving in je land te raadplegen voordat je dit product bestelt.

Let op: Verse producten, zoals onze truffels kunnen niet retour gezonden worden.

De truffels kunnen zonder probleem 8 dagen buiten de koelkast. Dus geen probleem als de levering door POST NL iets vertraging oploopt. Wel na ontvangst in de koelkast bewaren uiteraard voor optimale versheid.

Welke truffels voor Microdosing?

Alle soorten magic truffels zijn geschikt voor microdosing. Microdose.nl heeft ervoor gekozen om alleen de 2 sterkste magic truffels aan te bieden voor microdoseren. Hollandia en Atlantis zijn wat ons betreft de beste truffels voor microdosering. 

Hoeveel truffels voor Microdoseren?

De gemiddelde dosis verse magic truffels voor microdosing ligt tussen de 0,3 gram tot 2 gram. Let op: Het verschil tussen verse truffels en gedroogde truffels verschilt ongeveer 70%. Dus 1 gram verse truffel is 0,3 gram gedroogd.

Hoeveel psilocybine in truffels?

De sterkte van verse magic truffels per gram ligt tussen de 0,85mg en 2,5mg. Dit hangt af van het soort truffels.

Hoe lang werken Magic truffels?

Het directe effect van magic truffels is ongeveer 5 tot 7 uur. Men ervaart echter een afterglow van 2 tot 6 weken voor een hoge dosis. Na een microdosis ervaart men vaak een mini afterglow van 2 dagen. Dit is de reden dat je beter minimaal 1 dag tussen elke microdosis moet houden. 

 

 

Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.