• Gratis verzending binnen NL boven € 40
 • Binnen 1 werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen EU vanaf € 150
  Filteren

  Toolkits

  Alle benodigdheden om je eigen microdoseringen klaar te maken in één toolkit. 

  Op basis van de meest gebruikte teacher plants, paddenstoelen en microdosing moleculen, hebben we toolkits gemaakt die alles bevatten voor nauwkeurig en effectief microdoseren. Ze bevatten al het nodige, waaronder een weegschaal, een grinder, een capsulemachine en capsules. Deze zijn een must als je nauwkeurig wilt microdoseren en je microdoseringen het hele jaar door veilig wilt bewaren. De hoeveelheden in deze toolkits zijn meer dan genoeg voor een microdosering experiment van minstens twee maanden.

   

  NO shipping to the UK (United Kingdom), Northern IrelandNorway, Switzerland, Malta, Canary Islands (Spain) and outside Europe. No shipping to USA, Canada and various other countries outside the EU. For more information about shipping, see our FAQ page

  Waarom een toolkit? 

  Als je eenmaal weet wat je favoriete substantie en sweet spot is, zijn de teacher plants en tools die we hier aanbieden alles wat je nodig hebt om een grote hoeveelheid microdoseringen klaar te maken.

  Voordelen:

  • Dosering: Afgestemd op jouw ideale dosering, of sweet spot.
  • Controle: Je hebt volledige controle over wat je neemt en hoeveel.
  • Lange houdbaarheid: In droge vorm zijn je microdoses tot wel 2 jaar houdbaar.
  • Prijs: Dit is de voordeligste manier van microdoseren. 

  Ben je meer geïnteresseerd in kant-en-klare microdoses? Dan zijn de verse, natuurlijke, legaal in Nederland geproduceerde Microdosing XP truffels een ideale oplossing.

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.