• Gratis verzending binnen NL boven € 40
 • Binnen 1 werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen EU vanaf € 150
  Filteren

  Microdosing RC

  Bepaalde 'legale' research moleculen of RC's, zoals 1P-lyserginezuurdiethylamide (1P-LSD) en 1cP-lyserginezuurdiethylamide (1cP-LSD) zijn geschikt om wetenschappelijk microscopisch onderzoek naar microdosering mee te beginnen. Wij verkopen uitsluitend legale RC's van de lysergamides groep. Het is dus een legaal alternatief voor onderzoek naar lyserginezuurdiethylamide, ofwel LSD. Meer informatie over deze legale analoog? Lees onze blog over Microdosing onderzoek met 1cP-LSD.

  Deze onderzoeksmoleculen worden niet verzonden naar landen waar het niet is toegestaan om deze stoffen te importeren, zoals Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, Noord-Ierland, Malta, Canarische Eilanden, Hongarije. Wij verzenden 'niet' buiten de EU.

  Deze legale stoffen zijn alleen bedoeld voor Microscopisch onderzoek en zijn niet goedgekeurd door de Warenwet voor menselijke consumptie. Uitsluitend bedoeld voor onderzoekers van microdosering.

  Deze onderzoeks moleculen worden niet verzonden naar landen waar het niet is toegestaan om deze stoffen te importeren.

  Microdosing onderzoek met 1cP-LSD

  1cP-LSD of 1-cyclo propionyl lyserginezuurdiethylamide is een prodrug voor lyserginezuurdiethylamide-25 (LSD) en een derivaat van 1P-LSD. Door metabolisme in het menselijk lichaam wordt 1cP-LSD omgezet in lyserginezuurdiethylamide. 

  Wat is het verschil tussen 1cP-LSD en LSD?

  Het verschil is dat lyserginezuurdiethylamide helemaal 'af' is, terwijl bij 1cP, 1P en 1B de menselijke stofwisseling de 1cP omzet in lyserginezuurdietethylamide. Vandaar dat ze pro-drugs worden genoemd. Het kan iets langer duren voordat het lichaam de onderzoeksmoleculen afbreekt tot lyserginezuurdiethylamide, maar daarna is er geen noemenswaardig verschil meer te merken. 

  Het grootste verschil is eigenlijk dat er bij de distributie en verkoop van lyserginezuurdiethylamide nogal mee geknoeid wordt. Het wordt niet gelijkmatig over de blotter verdeeld, de hoeveelheid is onjuist, of het blijkt helemaal geen lyserginezuurdiethylamide te zijn. Dit maakt het kopen en consumeren van lyserginezuurdiethylamide riskant, dus laat lyserginezuurdiethylamide altijd testen of test het zelf met een LSD -testkit.

  Dit is anders als we ons wenden tot de legale varianten. Online te koop via een betrouwbaardere weg, een testkit is niet nodig. Qua potentie lijkt 1cP-LSD het meest op lyserginezuurdiethylamide-25. 1P is iets lichter, en 1B is een nog lichtere versie. 1B wordt daarom aangeboden als een tripdosis van 125ug (microgram), terwijl bij de andere 100 ug een sterke trip garandeert, of tussen de 10-15 microdoseringen.

  Aangezien 1cP-LSD nog erg nieuw is, zoals met veel onderzoeksmoleculen, is er geen zekerheid over de risico's van deze stof. Wij nemen aan dat 1cP op dezelfde manier werkt als 1P en lyserginezuurdi-ethylamide en dat het zich, eenmaal gemetaboliseerd, hetzelfde gedraagt. 

  Andere varianten (M.esc en Methylcybine)

  RC's die in de microdosing community ook steeds populairder worden, zijn analogen van andere 'bekende' stoffen. Twee interessante opties zijn:

  • M.esc (Methallylescaline): Deze molecuul zou vergelijkbaar zijn met de stof mescaline - een van nature voorkomende alkaloide in San Pedro en Peyote cactussen. In tegenstelling tot mescaline zelf is over methallylescaline nog weinig bekend, het is zeer recente uitvinding waar nog vrijwel geen onderzoek naar gedaan is. Er zijn op diverse fora en online communities in korte tijd veel positieve ervaringen over verschenen.

  • Methylcybine (4-HO-MET): Dit is een stof die erg lijkt op het meest belangrijke werkzame bestanddeel in magic truffels (psilocybine). 4-HO-MET is dan ook erg geschikt voor mensen die het gemak van druppels zoeken met een vergelijkbaar resultaat. Niet voor niets wordt deze stof wel eens in één adem genoemd met paddodruppels, maar het is belangrijk te vermelden dat de inhoud wel verschilt. 

  Deze varianten zijn beide verkrijgbaar bij ons in een handig flesje met druppelpipet. 

  Blotters, pellets of druppels?

  We bieden verschillende onderzoeksmoleculen aan in pellets (kleine pilletjes), blotters of vloeibare vorm. Twijfel je over welke vorm voor jou het meest geschikt is? Hieronder lees je wat meer informatie.

  De vloeibare vorm (druppels) is altijd een oplossing (verdunning), die in de meeste gevallen is afgestemd op een microdosering. Let voor de hoeveelheid die een druppel bevat goed op de informatie op de productpagina en verpakking zelf. Deze producten worden geleverd in een glazen pipetflesje.

  Een blotter is een miniscule zegel, ook wel papertrip genoemd. Hier is een oplossing met daarop de werkzame stof gedruppeld. Deze kunnen eventueel met een scherpe schaar in stukjes (1/2 of 1/3) geknipt worden.

  Pellets zijn kleine pilletjes met een bepaalde hoeveelheid werkzame stof. Deze kunnen erg hard zijn, waardoor egaal afbreken of snijden niet altijd lukt. Een pillensnijder (verkrijgbaar bij de betere drogist of apotheek) kan hierbij uitkomst bieden. Maar als je een lagere hoeveelheid zoekt voor je onderzoek dan zijn andere vormen vaak praktischer.

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.