Filteren

  Microdosing RC

  Bepaalde 'legale' research moleculen of RC's, zoals 1P-lyserginezuurdiethylamide (1P-LSD) en 1cP-lyserginezuurdiethylamide (1cP-LSD) zijn geschikt om wetenschappelijk microscopisch onderzoek naar microdosering mee te beginnen. Wij verkopen uitsluitend legale RC's van de lycergamides groep. Het is dus een legaal alternatief voor onderzoek naar lyserginezuurdiethylamide, ofwel de 'illegale' LSD. Meer informatie over deze legale analoog? Lees onze blog over Microdosing onderzoek met 1cP-LSD.

  Deze onderzoeks moleculen worden niet verzonden naar landen waar het niet is toegestaan om deze stoffen te importeren, zoals Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, Noord-Ierland, Malta, Canarische Eilanden, Hongarije. Wij verzenden 'niet' buiten de EU.

  Deze legale stoffen zijn alleen bedoeld voor Microscopisch onderzoek en zijn niet goedgekeurd door de Warenwet voor menselijke consumptie. Uitsluitend bedoeld voor onderzoekers van microdosering.

  Deze onderzoeks moleculen worden niet verzonden naar landen waar het niet is toegestaan om deze stoffen te importeren.

  Microdosing onderzoek met 1cP-LSD

  1cP-LSD of 1-cyclo propionyl lyserginezuurdiethylamide is een prodrug voor lyserginezuurdiethylamide-25 (LSD) en een derivaat van 1P-LSD. Door metabolisme in het menselijk lichaam wordt 1cP-LSD omgezet in lyserginezuurdiethylamide. 

  Wat is het verschil tussen 1cP-LSD en LSD?

  Het verschil is dat lyserginezuurdiethylamide helemaal 'af' is, terwijl bij 1cP, 1P en 1B de menselijke stofwisseling de 1cP omzet in lyserginezuurdietethylamide. Vandaar dat ze pro-drugs worden genoemd. Het kan iets langer duren voordat het lichaam de onderzoeksmoleculen afbreekt tot lyserginezuurdiethylamide, maar daarna is er geen noemenswaardig verschil meer te merken. 

  Het grootste verschil is eigenlijk dat er bij de distributie en verkoop van lyserginezuurdiethylamide nogal mee geknoeid wordt. Het wordt niet gelijkmatig over de blotter verdeeld, de hoeveelheid is onjuist, of het blijkt helemaal geen lyserginezuurdiethylamide te zijn. Dit maakt het kopen en consumeren van lyserginezuurdiethylamide riskant, dus laat lyserginezuurdiethylamide altijd testen of test het zelf met een LSD -testkit.

  Dit is anders als we ons wenden tot de legale varianten. Online te koop via een betrouwbaardere weg, een testkit is niet nodig. Qua potentie lijkt 1cP-LSD het meest op lyserginezuurdiethylamide-25. 1P is iets lichter, en 1B is een nog lichtere versie. 1B wordt daarom aangeboden als een tripdosis van 125ug (microgram), terwijl bij de andere 100 ug een sterke trip garandeert, of tussen de 10-15 microdoseringen.

  Aangezien 1cP-LSD nog erg nieuw is, zoals met veel onderzoeksmoleculen, is er geen zekerheid over de risico's van deze stof. Wij nemen aan dat 1cP op dezelfde manier werkt als 1P en lyserginezuurdi-ethylamide en dat het zich, eenmaal gemetaboliseerd, hetzelfde gedraagt. 

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.