• Gratis verzending binnen NL boven € 40
 • Binnen 1 werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen EU vanaf € 150

  Over ons

  Microdosing betekent zoveel als het regelmatig innemen van een zeer lage dosering van een klassiek psychedelisch middel met als doel een beter fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. 

  De meeste microdosers doen dit twee keer per week gedurende een periode van acht tot tien weken. Daarna neem je een pauze en ga je voor jezelf na welke routine voor jou het best werkt. Dit protocol is ontwikkeld door dr. James Fadiman, een psycholoog en onderzoeker die zich volledig heeft toegelegd op het in kaart brengen van de voordelen, nadelen en mogelijke toepassingen van microdosing.

  Wie zijn wij?

  Mijn naam is Carlos, en sinds 2015 volg ik de ontwikkelingen op microdosing-gebied. 

  Microdosing sluit perfect aan op mijn eerdere ervaringen met entheogene middelen als ayahuasca, psilocybine en diverse andere plantaardige psychedelica waar ik op jonge leeftijd geïntrigeerd door ben geraakt. Mits op de juiste manier gebruikt, bijvoorbeeld in ceremoniële of therapeutische setting, stellen deze middelen je in staat om transformerende (zelf)inzichten te verwerven.

  Microdose.nl bestaat sinds 2018 en is opgericht in samenwerking met Hein Pijnnaken. Op dat moment bestond er nog geen webwinkel speciaal voor microdosers. Microdose.nl biedt alle relevante producten die het mogelijk maken om veilig, voordelig, efficiënt en eenvoudig te microdoseren. 

  Dankzij ons partnerschap met Microdosing Institute, dragen wij een steentje bij aan wetenschappelijk onderzoek naar de therapeutische en medische toepassingsmogelijkheden van microdosing. Sinds 2018 hebben wij honderden deelnemers aan wetenschappelijke studies voorzien van legale microdosing substanties zoals truffels, caapi vine en san pedro. Deze studies vinden plaats aan gerenommeerde onderzoeksinstituten zoals Imperial College London, Beckley Foundation/Maastricht University, Leiden University, Universiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam. Veel van onze klanten doen zelfstandig mee aan citizen science projecten zoals die van mycoloog Paul Stamets (via de app Microdose.me). Er zijn inmiddels al fascinerende resultaten gepubliceerd in Nature en andere wetenschappelijke tijdschriften op basis van deze data. En er volgt nog veel meer, dit is research in motion! 

  Wij delen de missie van Microdosing Institute om door middel van educatie, community en coaching te zorgen dan mensen zoals jij en ik verantwoord, bewust en met optimaal resultaat kunnen microdoseren. En weet dat jouw ervaring met microdosing - positief of negatief - zeer waardevol kan zijn voor andere microdosers. En, de microdosing community heeft de aandacht getrokken van een nieuwe generatie therapeuten, coaches, psychiaters, onderzoekers, welzijnswerkers, journalisten en andere experts die samen het psychedelisch ecosysteem in een stroomversnelling brengen. 

  Onze andere gewaardeerde partner is Hans Grootewal. Hij is ‘s lands eerste kweker en leverancier van magic truffels en paddenstoelen kweeksets. Net als ik gelooft hij dat de mens ongelofelijk veel kan leren en groeien door het correct gebruik van paddenstoelen en truffels; onze vergeten ‘teachers’. Zijn unieke expertise komt voort uit 35 jaar ervaring met het professioneel en grootschalig kweken van diverse paddenstoelenfamilies. Wij zijn erg trots dat we deze producten - met liefde ontwikkeld en van ongeëvenaarde kwaliteit - te mogen verkopen.

  Heb je vragen?

  Indien je vragen hebt over onze producten, verpakking of levering, neem even contact op via het contactformulier.

  Wil je meer leren over microdosing, of wil je graag begeleiding tijdens jouw microdosingtraject? Neem dan een kijkje op Microdosing.nl - en vergeet niet om je (gratis) aan te sluiten bij hun wereldwijde online community. 

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.