Filteren

  Paddenstoelen

  Wist je dat functionele (of geneeskrachtige) paddenstoelen, zoals Reishi, Chaga, Lion's mane en Cordyceps enorme gezondheidsboosters zijn? Ze verbeteren het immuunsysteem en helpen het lichaam bij het herstellen van zijn natuurlijke balans. Ze zijn ook effectief als supplement wanneer je niet microdoseert. Om de gezondheid-boostende effecten in ons lichaam te genereren, is het noodzakelijk om een hoge kwaliteit, 100% puur extract te kopen, gemaakt van biologisch geteelde vruchtlichamen. Bestel hier deze hoogwaardige functionele paddenstoelen capsules en tincturen van Foodsporen. Voor alle extracties en capsules zijn enkel vruchtlichamen (paddenstoelen) gebruikt. Dit zorgt voor de allerhoogste kwaliteit beschikbare stoffen.

  Wil je meer leren over stacking (het combineren van microdosing truffels en functionele paddenstoelen), kijk dan eens op de website van onze partners van Microdosing Institute: Stacking Lion’s Mane en Stacking Cordyceps.

  Foodsporen: de allerhoogste kwaliteit geneeskrachtige paddenstoelen 

  Wij zijn een trotse leverancier van Foodsporen, het in Nederland gevestigde merk dat Europa's meest hoogwaardige functionele paddenstoelenextracten aanbiedt. Hierdoor profiteer je optimaal van de gezondheidsbevorderende effecten op zowel de korte als de lange termijn. De producten zijn verkrijgbaar in capules en vloeibare extracten.

  Waarom paddenstoelen capsules kopen bij Microdose?

  Als je je paddenstoelen supplementen bij ons koopt kun je rekenen op de allerbeste kwaliteit en uitstekende service voor een eerlijke prijs. We kopen alle Foodsporen producten direct in bij de fabrikant en houden geen grote voorraden aan om zo de versheid te garanderen.

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.