• Gratis verzending binnen NL boven € 40
 • Binnen 1 werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen EU vanaf € 150

  Deliqs 'Dose': De enige microdose tracking app die je ooit nodig zult hebben

  Deliqs 'Dose': De enige microdose tracking app die je ooit nodig zult hebben

  Microdose NL is trots om aan te kondigen dat we een samenwerking met Sam en Robin van Deliqs zijn aangegaan. Het team van Deliqs heeft de eerste Microdose Tracking app voor onze community ontwikkeld die helpt jouw microdosing traject vast te leggen, zodat jij meer uit jouw ervaring haalt.

  Microdose Tracking app 'Dose'

  Microdose.nl wil je zoveel mogelijk ondersteunen. Dus was het niet meer dan logisch om samen met het Deliqs-team de ultieme microdosing tracking app te ontwikkelen voor onze communityleden en klanten. 

  Het resultaat mag er zijn en we zijn blij dat we jullie een exclusieve sneak peek kunnen geven van de 'Premium' versie van de Deliqs Dose app, die nu officieel gelanceerd is. De Dose-app is de perfecte metgezel voor het volgen van jouw microdosing traject en het meeste uit je ervaring te halen.

  Microdose tracking: Een krachtige manier om te observeren en inzichten te verzamelen tijdens jouw microdose ontdekkingstocht

  Sommigen van jullie zijn erg gedisciplineerd in het bijhouden van een dagboek op papier of in ons Microdosing notitieboek (binnenkort beschikbaar in het Engels), maar het bijhouden van de dagelijkse effecten samen met je gemoedstoestand en het verkrijgen van een gedetailleerd overzicht na je microdosing cyclus kan een hele uitdaging zijn.

  We hebben echt het gevoel dat deze app iets kan toevoegen aan je ervaring en je persoonlijke shift naar een hoger niveau kan tillen, omdat het journaling en tracking heel gemakkelijk maakt. Het herinnert je eraan je dosis niet te vergeten, houdt je gericht op je intenties en helpt je na te denken over je dag.

   

  The Dose app helps you set goals and track achievements

  Je krijgt goede inzichten in je voortgang naar je doelen en de veranderingen die je opmerkt in je algehele welzijn en je persoonlijkheid - weergegeven in makkelijk leesbare grafieken. Dit alles maakt het gemakkelijker om je reis, je dosering en de praktijken die je gebruikt om je met jezelf te verbinden en te reflecteren aan te passen.

  Een maand gratis Premium toegang!

  De Microdose tracking app 'Dose' is nu gratis beschikbaar op iOS en Android. Exclusief voor onze community bieden Microdose.nl en Deliqs één maand gratis toegang tot de 'Premium' (betaalde) versie van Dose. Gebruik de Code: MICRODOSEFREE2 for 1 maand gratis toegang tot de premium versie.

  Download de 'gratis' versie van 'Dose'

  hier op iOS 

   

  or Download de gratis versie van 'Dose'

  here on Android

  Of scan de QR-Code

  Voer de toegangscode in die je bij je aankoop hebt ontvangen en geniet een maand lang gratis van de 'Premium' versie.

  Je kunt nieuwsgierig zijn naar hoe het jouw microdosing traject zal ondersteunen. Ontdek het nu!

  4 redenen om de Deliqs microdosing app te proberen

  • Microdose tracking helpt je voor te bereiden op je reis
  • Microdose tracking als hulpmiddel om je scherp te houden
  • Microdose tracking helpt je geleidelijke verandering te identificeren
  • Microdose tracking als hulpmiddel om actie te ondernemen

  Voor meer informatie over waarom tracking je microdoseringservaring verbetert, bekijk Sam's blog op Microdosinginstitute.com. 

  Veel plezier met onze handige Tracking tool!

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.