Microdosing XP truffels

100% biologische Microdosing XP truffels bestellen? Bestel nu jouw kant en klare, per 1 gram vacuüm verpakte magic truffels. Deze handige verpakking maakt microdoseren wel heel makkelijk. Wij bieden alleen de originele biologische microdosing XP truffels aan die zijn ontwikkeld door oudste Truffelskwekerij van Nederland: Freshmushrooms.LTD

 • De XP strips zijn per 3 porties vacuum verpakt. De vacuum lijn zit in het midden van de 3 bij 3 porties.
 • Gebruik dus eerst de ene 3 porties, en dan de andere 3 porties.
 • Knip zo dicht mogelijk bij het portie om lucht blootstelling bij de andere porties te voorkomen.

Keep your Fresh Microdosing XP truffles in the Fridge!

Expiration date: 8 weeks

 

Let op: Verse producten, zoals onze truffels kunnen niet retour gezonden worden. 

De truffel van de Psilocybe Mexicana mag in Nederland vrij kan worden geproduceerd, verhandeld en geëxporteerd. Ook kan het vrij worden verstrekt aan derden in therapeutische sessies. Het is in Nederland een legaal product, zolang het geen ‘actieve bewerking’ heeft ondergaan. Deze legale status van de psychoactieve truffel in Nederland heeft er voor gezorgd dat Fresh Mushrooms een jarenlange ervaring heeft kunnen opbouwen in het kweken van psychoactieve truffels van hoge kwaliteit, mede geschikt voor de therapeutische toepassing van microdosering.

De truffels kunnen zonder probleem 8 dagen buiten de koelkast. Dus geen probleem als de levering door POST NL iets vertraging oploopt. Wel na ontvangst in de koelkast bewaren uiteraard voor optimale versheid.

 

MicrodosingXP

Met deze Microdosing XP truffels 'Mexicana' in kant-en-klare strips kun je microdoseren zonder zelf te hoeven drogen, vermalen en capsuleren! Per portie van +- 1 gram geseald. (kan licht afwijken)  Microdosing XP Truffels kopen voor microdosering?  Dan ben je bij Microdose.nl aan het goede adres. Deze verse MicrodosingXP dienen in de koelkast bewaard te worden.

Nauwkeurig afgewogen, geseald en toch vers houdbaar gedurende je microdosering traject. Truffels mogen immers niet in gedroogde of bewerkte vorm verkocht worden.

Wat zijn magic truffels?

Magic truffels worden gevormd door schimmels die onder de grond leven. Het is een wijd verspreid netwerk van schimmeldraden (het mycelium) dat boven de grond vruchtlichamen maakt in de vorm van paddenstoelen. In het verleden werden deze paddenstoelen vaak gebruikt om hun psychedelische uitwerking. Momenteel zijn deze paddenstoelen verboden vanwege de sterk wisselende hoeveelheid werkbare stoffen. 

Ondergronds vormt dit schimmeldraden netwerk ook een zwamvlokpakket (sclerotia) wat door de schimmel wordt gebruikt als overlevingsorgaan, een soort voorraadkast waarin voedingsstoffen worden opgeslagen. Deze worden in de volksmond ook wel magic truffels genoemd. Ze bevatten, in tegenstelling tot de paddenstoelen, een vrij consistente hoeveelheid psilocybine (een hallucinogeen stofje uit de tryptaminefamilie). Waar dit bij de paddenstoelen kan variëren van 0.2 tot 1mg per gram met een vochtgehalte van 90%, bevatten de truffels plusminus 1mg per gram verse truffels met een vochtgehalte van 65%.

Door deze consistentie zijn truffels uitermate geschikt voor het gebruik bij microdosering. Volgens de laatste wetenschappelijke berichten heeft deze substantie groot potentieel om de geestelijke gezondheidscrisis een halt toe te roepen. Recente studies tonen aan dat aandoeningen zoals depressie, verslaving, angststoornis en posttraumatische stressstoornis hiermee vrij eenvoudig behandeld kunnen worden. Er zijn ook hoopgevende resultaten bij onderzoeken op het gebied van neurologische aandoeningen, zoals Parkinsons en Alzheimer.

Waarom microdosering truffels kopen in portieverpakking?

 • Optimaal gedoseerd en gebruiksgemak. Geen weegschaal of andere toebehoren nodig.
 • Ongeopend in de koelkast 2 maanden houdbaar. Na opening beperkt houdbaar.
 • Perfect voor beginners. Je kunt na aankoop meteen de eerste dosering nemen.
 • Eenvoudig consumeren. Je kunt de inhoud van de strip direct opeten
 • Ook t vermengen met iets eetbaars of je kunt er thee van trekken (Fijnstampen, 15 minuten in zacht kokend water, eventueel thee en honing toevoegen).
 • Wanneer je misselijkheid ervaart, helpt verse gember thee om misselijkheid te voorkomen.
 • Kleinere truffels in de strip. Dus je kunt nauwkeurig doseren als je sweet spot hoger ligt dan 1 gram.
 • Afkomstig van de beste, meest ervaren truffelkweker van Nederland: FreshMushrooms

Wanneer de truffels doseringen niet sterk genoeg voor je zijn of wat vermoeidheid veroorzaken, overweeg dan om de truffels te combineren met Cordyceps en vit. B12.

MicrodosingXP Truffels (Mexicana)

            De verse porties MicrodosingXP truffels zijn per stuk geseald

·         Begin jouw microdose traject met een halve of 1 portie op een vrije dag. Gewoon opeten, of door voedsel (yoghurt) mengen en opeten. Je kunt het ook in je thee doen, 15 minuten wachten en opdrinken.

 • ·         6 x 1 gr Magic truffels. (1 gram vers is +- 0,30 gram gedroogd.)
 • ·         0,5 tot 3 porties is ongeveer 1 microdosis (MD)
 • ·         In de koelkast bewaren.
 • ·         Ongeopend 8 weken(zie houdbaarheidsdatum)

·       Na opening beperkt houdbaar. Langer bewaren dan de houdbaarheidsdatum? Open de strip in zijn geheel. Snijd de truffels in hele kleine stukjes. Droog de truffels vervolgens op natuurlijke wijze. Na een paar dagen zijn ze droog.

Fadiman Protocol

Het protocol van James Fadiman is de beste basis voor een eerste microdosing experiment. Dit gaat uit van een 3-daagse cyclus, die je 4 tot 8 weken lang volgt. Probeer het minimaal een maand om te ervaren of het iets voor jou is, of het voordeel voor jou heeft. Als dit het geval is kun je jouw microdose traject vervolgen.

*

DAG 1: Microdosing dag

DAG 2: Overgangsdag

DAG 3: Normale dag

DAG 4: Microdosing dag

*

 

Let op: Dit is een richtlijn, geen must. Je kunt ook 2 vaste dagen in de week nemen, of op meer intuïtieve wijze microdoseren. Om tolerantie te voorkomen, dient er wel minimaal 1 dag tussen de microdoseringen te zitten.

Microdosing Institute Protocol

Een veel toegepast protocol is het 'Every other day' protocol ontwikkeld door onze partners van Microdosing Institute.

Dag 1: Microdosing dag

Dag 2: Overgangs dag

Dag 3: Microdosing dag

Dag 4: Overgans dag

Etc: 1 tot 2 maanden.

Daarna 2 tot 4 weken pauze

 

Kijk voor meer informatie over routine, protocollen, tips en tricks en Microdosing coaching op de informatieve website microdosing.nl

 

Wat betekent Microdosing XP eigenlijk?

 

Na een test- en doorontwikkelperiode van een jaar vond Hans Grootewal, de uitvinder van Microdosing XP het tijd worden om dit product, wat nog altijd uniek in de markt voor legale microdosing producten is, een passende merknaam te geven: MicrodosingXP. Het zal niemand verbazen dat er door concurrerende kwekers ook wordt gewerkt aan een soortgelijk product, maar tot op heden (september 2020) is er nog geen soortgelijk product op de markt gekomen.

In samenwerking met het team van Microdosing.nl mochten wij een eigen, drievoudige betekenis gegeven aan de afkorting XP.

'XP' verwijst naar 3 belangrijke begrippen die resoneren bij veel microdosers:

 • eXPloration
 • eXPerience
 • eXPanding perspectives

 

Microdosing eXPloration

 

James Fadiman, de grondlegger en herontdekker van microdosing met psychedelica begon in 2010 met zijn onderzoek naar de effecten van microdosing. Of zoals hij het liever zelf noemt ‘searching’ (in plaats van ‘reseach’) naar de effecten van Microdosing. Hij noemde zijn studie ‘Microdosing, an initial eXPloration’. Want dat is microdosing tot op de dag van vandaag; een ontdekkingtocht. Niet alleen naar de uitgebreide mogelijkheden, maar ook de ontdekkingstocht in jezelf. Fadiman’s gedachte was: ‘het mentale proces dat microdosing bij mensen in gang zet is op zijn zachtst uitgedrukt de moeite waard om te onderzoeken’. Sindsdien zijn er wereldwijd duizenden mensen die de voordelen ervaren van microdosing. Op het online forum Reddit, zijn er 70.000 leden die ervaringen uitwisselen met elkaar. Op Facebook zijn er verschillende groepen over microdoseren, waaronder onze besloten Facebook groep (Microdosing.nl) met meer dan 3500 leden.

Alhoewel er steeds meer Microdosing onderzoek gedaan wordt, zijn er nog veel meer wetenschappelijke onderzoeken nodig om de potentiële voordelen van microdosing in kaart te brengen en de effecten aantoonbaar te maken. Wij zijn bijzonder trots dat dat wij in contact staan met alle onderzoeksgroepen die zich richten op microdosing. Het blijft spannend om met zijn allen onderdeel te zijn van deze wereldwijde ontdekkingstocht en een bijdrage te leveren aan de wetenschap.

 

Microdosing eXPerience

 

Tijdens jouw microdosingtraject staat jouw eigen ervaring natuurlijk voorop. Maar weet dat het delen van jouw Microdosing eXPerience, jouw ervaring, van onschatbare waarde is voor de community en de wetenschappers. Door ervaringen te delen met elkaar, leer je van elkaars ervaring en worden de voordelen en eventuele nadelen van microdosing en verschillende protocollen steeds verder in kaart gebracht. Hier is nog veel werk te doen. Denk maar aan: wat weten we over de ideale dosering, welke factoren spelen een rol? Wat is de invloed van bepaalde dagelijkse activiteiten of gewoontes? Bij welk protocol hebben mensen het meeste baat?

Het team van Microdosing.nl wisselt relevante informatie uit met hun adviseur James Fadiman, waaronder de bijzondere ervaringsverslagen die mensen instuurt.

De verschillende voordelen die mensen rapporteren, zorgt voor interesse bij de wetenschappers, om onderzoek te doen naar deze positieve effecten. Microdosing onderzoeken voor Clusterhoofdpijn, ADHD, ADD, Depressie, PTSS, PMS gaan binnenkort van start of vinden nu al plaats. 

 

EXpanding perspectives met microdosing

 

EXpanding perspectives staat voor het verbreden en uitbreiden van jouw perspectief op jezelf en op het leven. Eén van de effecten die microdosing kan hebben is dat het jouw bewustzijn, dag na dag, op subtiele wijze verruimt. Het kan je helpen de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit leidt vaak tot meer geduld en begrip voor je zelf en de mensen om je heen. Het doet je realiseren dat er méér opties bestaan dan je in eerste instantie had gedacht. Het schept ruimte om anders te kiezen. Dit helpt je om oude patronen te doorbreken en nieuwe inspirerende patronen aan te leren.

Copyright ©

Bron: Microdosing.nl 

Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.