• Gratis verzending binnen NL boven € 40
 • Binnen 1 werkdag verzonden
 • Gratis verzending binnen EU vanaf € 150

  Nu verkrijgbaar: Miraculix Psilocybine testkit

  Nu verkrijgbaar: Miraculix Psilocybine testkit

  Eindelijk verkrijgbaar: Onze vrienden van Miraculix hebben een psilocybine testkit ontwikkeld om jouw magic mushrooms of Magic truffels op sterkte te testen zodat je nog nauwkeuriger kunt gaan microdoseren. Nu verkrijgbaar bij Microdose.nl voor €19,95

  Psilocybine Testkit, eindelijk verkrijgbaar

  Het blijft altijd een uitdaging om met magic truffels of met magic mushrooms, ofwel paddo's te microdoseren. Je weet immers nooit exact wat de sterkte is van jouw paddenstoel of truffel. We hebben al eens uitgelegd in een vorig blog over het onderzoek dat is gedaan naar het verschil tussen deze 2 psilocybine houdende aardmedicijnen. Je kunt dit onderzoek hier nalezen. 'Magic Truffels of paddo's voor microdosering - wat is het verschil? Maar hoe sterk zijn nou die truffels en paddo's

  Wat is de sterkte van magic truffels en paddo's?

  Misschien wel de grootste vraag die onze microdosing community heeft wanneer zij met magic truffels of paddo's willen gaan microdoseren, is wel: 'Hoe sterk is een magic truffel (microdosing xp truffels) of een paddo?' Welke soort truffel moet ik nemen om te gaan microdoseren? Welke paddo kan ik het beste kiezen voor mijn persoonlijke situatie? Al deze vragen worden nu eindelijk duidelijk met deze Psilocybine Q test van Miraculix. 

  microdosing magic truffels

  Wie zijn onze partners Miraculix?

  Samen met Microdosing Institute zijn wij sinds vorig jaar trots partner van Miraculix, een nieuwe Duitse start-up in het psychedelische veld. Zoals je weet hechten wij er veel waarden aan om de mensen achter de producten te kennen. Na een mooi gesprek met de oprichter Felix, kwamen wij er al snel achter dat wij met dezelfde intentie en missie bezig zijn. Super waardevol om met gelijkgestemden onze krachten te bundelen, zodat we vanuit een 'Harm ruduction' perspectief onze klanten een zo veilig mogelijke microdosing ervaring laten hebben.

  Miraculix microdose-2021.nl De bedrijfswaarden van Miraculix geven vorm aan onze dagelijkse interactie, zowel in hun kleine team, in hun omgang met partners en klanten en de Microdosing community. Hun waarden zijn de bouwstenen waarop zij hun visie manifesteren. Met hun producten bieden zij voor het eerst een ongecompliceerde manieren van de concentratie van verschillende actieve ingrediënten op basis van een innovatieve sneltest. De focus ligt altijd op nauwkeurige resultaten en eenvoudige bediening. Hun doel is om zelfbepaalde beslissingen mogelijk te maken op een gezonde en veilige basis.

  Wat maakt deze Miraculix Psilo Testkit zo speciaal?

  De methode! Miraculix heeft een wetenschappelijk complexe procedure ontcijferd en vereenvoudigd, zodat een analyse die vroeger alleen met veel geld en inspanning in het laboratorium mogelijk was, nu in jouw broekzak past.

  Onze sneltesten geven informatie over de kwaliteit en kwantiteit van een werkzame stof. Daarin ligt de grootste innovatie in de toepassing voor leken van de PSILO Test, en binnenkort ook de LSD Test. Dit maakt de stoffen geen veiligere drugs, maar gebruikers kunnen op basis van echte feiten beslissen over het te nemen risico. De Psilobybine Q Test toont namelijk niet alleen aan of psilocybine wel of niet aanwezig is, maar geeft ook informatie over het concentratieniveau.

  Deze combinatie is uniek, de nauwkeurigheid van de resultaten is vergelijkbaar met een HPLC-analyse die in het laboratorium wordt uitgevoerd! Onze Psilo QTests zijn echter veel sneller: een geldig resultaat is al na 15 tot 30 minuten beschikbaar.

  En terwijl gebruikers zich vaak overweldigd en alleen gelaten voelen bij het evalueren van de resultaten met vergelijkbare producten, kan het miraculix resultaat met het blote oog worden gezien en is het zo duidelijk dat er geen twee meningen mogelijk zijn.

  Met gepaste trots laten wij jou weten, dat wij tezamen met de Beckley Foundation exclusief distributeur van Miraculix testkits voor Europa zijn geworden. Miraculix produceert innovatieve kwantitatieve sneltestenvoor de bepaling van de concentratie van psychedelische stoffen. Miraculix oprichters zijn wetenschappers die verbonden zijn aan de Friedrich Schiller Universiteit in Jena, Duitsland.

  Het probleem met microdoseren

  Psychoactieve stoffen zijn in veel landen in Europa en de rest van de wereld illegaal. Ongecontroleerde stoffen die zijn vervuild, verdund met andere werkzame stoffen of in dodelijke concentraties worden aangeboden vinden hun weg naar de zwarte markt. Ernstige schade aan de gezondheid of zelfs de dood kunnen het gevolg zijn.

  De oplossing

  Miraculix is er op basis van onderzoek in geslaagd om een wetenschappelijk complexe procedure zodanig te vereenvoudigen dat de bepaling van de concentratie werkzame stoffen nu met een kwantitatieve sneltest kan worden uitgevoerd. Hiermee maakt Miraculix het mogelijk om psychoactieve stoffen betaalbaar, eenvoudig en betrouwbaar zelf te testen. Ernstige incidenten kunnen zo tot een minimum worden beperkt. Miraculix testkits leveren dus een belangrijke bijdrage aan harm reduction.

  MIRACULIX KWANTITATIEVE SNELTESTEN:

  • betaalbaar
  • betrouwbaar
  • mobiel en gemakkelijk te gebruiken
  • nauwkeurige resultaten in enkele minuten
  • eenvoudige evaluatie via kleurenschaal

  We beginnen met de introductie van de PSILO-Q Test. De LSD Testkit volgt binnenkort.

  Heb je je ooit afgevraagd wat de potentie (sterkte) is van de paddo's die je met je eigen paddenstoelen kweekset gekweekt hebt? Miraculix heeft de allereerste kwantitatieve testkit voor psilocybine bevattende paddenstoelen, mycelium en sclerotia (magische truffels), voor thuisgebruik ontwikkeld en wij zijn verheugd dit product op de Europese markt te kunnen introduceren.

  Als je zelfgekweekte paddo's voor recreatieve, spirituele, of therapeutische redenen, zoals bijvoorbeeld microdoseren, gaat consumeren, is het van vitaal belang om nauwkeurige gegevens te hebben over de potentie ervan. Als je weet wat de potentie per vlucht is, dan kun je de ideale dosis beter bepalen en dat is natuurlijk veel veiliger.

  De PSILO-Q test kit is in staat om nauwkeurig het psilocybine gehalte van psilocybine houdende paddestoelen, mycelium en sclerotia a.k.a. magische truffels te bepalen, met een nauwkeurigheid binnen 10% van een High-performance liquid chromatography test (HPLC is een complexe en dure professionele laboratorium testmethode)! De PSILO-Q test wordt uitgevoerd in minder dan 1/2 uur en vereist slechts 150mg uitgangsmateriaal.

  Bestel jouw psilocybine testkit bij Microdose.nl

  De PSILO-Q testkit is nu leverbaar vanuit voorraad. Bestel hem hier.
  Microdose Psilocybine testkit

  Inhoud Psilo-Q Testkit

  • Beschermende handschoenen
  • Kunststof extractiebuisje met extractievloeistof en schroefdop.
  • Glazen buisje met detectievloeistof
  • 1 ml injectiespuit
  • Sterifilt (filter voor extractie)
  • Stompe canule
  • Instructies met evaluatieschaal

  Hoe werkt de Psilocybine testkit?

  • Mobiele sneltest voor de bepaling van het psilocybinegehalte in gedroogd paddenstoelenmateriaal (mycelium, vruchtlichamen, sclerotia "truffels").
  • Snelle evaluatie na 30 minuten.
  • Detectiebereik tussen 0,1 - 2 % gehalte aan werkzame stof.
  • Slechts 150 mg uitgangsmateriaal nodig.
  • Afwijking van 10% van de HPLC-analyse.
  • Evaluatie van de testkits met het blote oog en evaluatieschaal.
  • De PSILO QTest wordt in vier eenvoudige stappen uitgevoerd:

  Miraculix psilocybine testkit handleiding

  Voorbereiding:

  Plet gedroogd paddenstoelmateriaal en meng goed. Weeg vervolgens 150 mg uitgangsmateriaal af.

  Extractie:

  Voeg het afgewogen uitgangsmateriaal toe aan de bijgeleverde extractievloeistof.

  Detectie:

  Neem extractievloeistof op en voeg het toe aan de detectieoplossing.

  Evaluatie:

  Laat het kleurcomplex ontwikkelen en evalueer met de evaluatieschaal.

   

  Hierbij bevestig ik dat ik ouder dan 18 jaar ben. Wij verkopen uitsluitend producten voor mensen die ouder zijn dan 18 jaar.