Microcoaching

Microdosing zorgt er bij veel mensen voor dat je je beter kunt  inleven in situaties en andere mensen. Tijdens mijn 3 opleidingen NLP transformationeel coach(advanced master), kwam ik er al snel achter dat dat nou juist voor sommige mensen soms moeilijk een is. Met 25 jaar ervaring met verschillende psychedelica, zag ik al snel, nadat ik kennis had genomen van het fenomeen microdosing, dat dit weleens als een goede ‘tool’ kan fungeren in combinatie met coaching.  Ook de kennis die ik heb opgedaan in het begeleiden van sessies met verschillende psychedelica komt daarbij waardevol van pas. Voorop gesteld dat je er zelf voor kiest om te werken met microdosing en je jezelf voorziet van de psychedelica waarmee je aan de slag wilt, faciliteren wij jou om nog meer te halen uit jouw microdosing avontuur.

Voor alle praktische vragen mbt microdoseren, boek hier jouw Skype consult

Traject

Deze 1 op 1 Microdosecoaching is op basis van NLP technieken. Tijdens jouw 8 weken microdosing bieden wij in totaal 3 coachings-sessies aan. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar microcoaching.nl@gmail.com

  • Doelen

Voordat je start met microdosing, beginnen we met de eerste sessie van 1 uur om je doelen en intentie duidelijk en specifiek te krijgen. Wat wil jij graag met microdosing bereiken. Dit intake gesprek wordt online via Skype/Zoom gegeven.

  • Soul quest

De tweede sessie zal bij voorkeur tijdens een wandeling in de natuur, tijdens jouw microdosing dag plaatsvinden. Maar online behoort ook tot de  mogelijkheden.  De locatie is bespreekbaar. Hier gaan we dieper in wat jouw zielsverlangen of soul quest in het leven is. Met luchtige en positieve interventietechnieken zoals ‘Core transformation’ zullen wij dit zeker ontdekken.

  • Integratie

De derde online sessie staat gepland aan het einde van jouw microdosingtraject. Tijdens deze laatste sessie bespreken we jouw vergaarde inzichten. Het integreren van de inzichten in jouw dagelijkse leven staat dan centraal.

Tarief sessie 1: 1 uur €60,- incl. BTW

Tarief sessie 2: 1 1/2 uur €75 incl. BTW (excl. reiskosten vergoeding)

Tarief sessie 3: 1 1/2 uur €75,- incl. BTW

Dream is destiny

Coachingnetwerk

Ben jij coach op welk vlak dan ook (bijvoorbeeld NLP, haptonoom, therapeut of….. ), heb je ervaring met het gebruik van psychedelica en microdosing en spreekt de combinatie van coaching in combinatie met microdosing jou ook erg aan, stuur dan een mail naar microcoaching.nl@gmail.com

Wij zien ernaar uit om een team samen te stellen en zo gezamenlijk te onderzoeken welke positieve resultaten er met deze combinatie behaald kan worden. We werken aan de hand van een vast microcoaching-traject en faciliteren de innerlijke ontdekker met meer mogelijkheden in hun leven. Deze fase zal een blauwdruk opleveren; wij bevinden ons (allen) immers op nieuw terrein. Vanuit hier zullen we met het netwerk van coaches een nieuwe manier van coaching creëren!